جمعه, اردیبهشت 29, 1391

TEXT_SIZE

عكس ومشخصات پرسنلي كامل 6 زن مزدور نيروي انتظامي وحشي درحال دستگيري مردم

ازميان نامه هاي دريافتي كانون : دوستان بسيار عزيز كانون اين مطلب را در  وردپرس دلنوشته ها خواندم براي اطلاع رساني براي

شما ارسال كردم ,خواهش ميكنم كه سريع اطلاع رساني كنيد واقعا اینها چه جور مادرانی هستند؟ اگر دختر کوچکت تو را باتوم به دست در حال چنین وحشیگری ببیند چه حالی پیدا میکند؟مشخصات هر فرد بالاي عكس او است .

شیرین جلالی افشار شماره پرسنلی : 75875403 کارمند غیر نظامی دایره عملیات معاونت اطلاعات ناحیه انتظامی تهران بزرگ ساکن شهرک پاس تهران

سروان فریده مالکی شماره پرسنلی : 78431985 افسر معاونت اطلاعات نیروی انتظامی ساکن شهرک راه آهن تهران

استواریکم سحر دریانی شماره پرسنلی : 81459743 عضو دایره عملیات معاونت اطلاعات ناحیه انتظامی تهران بزرگ ساکن محله رسالت تهران

ستوان دوم مریم کلهر افسر معاونت اطلاعات نیروی انتظامی

سرگرد شهلا آشتیانی افسر معاونت اطلاعات نیروی انتظامی فرمانده زن میدان شماره پرسنلی : 70763210 ساکن محله سلسبیل تهران

استوار یکم پروین حسینی شماره پرسنلی : 80124654 عضو دایره عملیات معاونت اطلاعات ناحیه انتظامی تهران بزرگ ساکن محله اتابک تهران

لينك  دلنوشته ها:http://delneweshteha.wordpress.com/2011/02/22/mamoor

دوستان: اين صفحه را در فيس بوك , تويتر و سايت هاي اجتماعي ديگر شر كنيد.

نظرات 

#99 mardankhan 03 اردیبهشت 1391 ساعت 15:52
اذر غفاری 17 اردیبهشت 1390 ساعت 22:03
در پی فرمان امام جمعه محترم تهران در مورد فتوی رهبر در مره طلاق استوار جان سحر با شیرین ج (جنده) و سروان فریده کس کلفت
و مریم کلهر ملقب به کیرخور و شهلا آشتیانی درازکش و پروین چو چول مشکی ضمن راهپیمایی شعار میدادند :
ای رهبر آزاده ممه داریم آماده ،،،،،/ وای اگر که رهبر حکم طلاقم دهد / کیر های دنیا نتواند که جوابم دهد ،،،برادر بسیجی این کس که می خروشد
لبیک به کیر گفته تا صبح هی میجوشد ....
نقل قول

#98 گذرا 15 فروردین 1391 ساعت 20:06
من به عنوان یک ناظر گذری به این سایت باید بگم انصافا آقای عربشاهی در بحث به مراتب بهتر و آرامتر از افراد دیگری است که از روی عصبانیت (که البته حق دارند داشته باشند) بیشتر فحاشی می کنند. ضمنا جناب آقای عربشاهی، اگر واقعا نفع شخصی خود شما در کار نیست (چون در این صورت امید من بیهوده است) امیدوارم خداوند آنقدر به این خصوصیات مثبتی که ظاهرا دارید درایت و روشن بینی اضافه کند که حقیقت اتفاقات کشور رو شخصا کشف کنید، نه از طریق فیلترهای حکومتی. مخالفین شما قطعا معصوم نیستند و مسلما در جناح مخالف عقاید شما افراد فرصت طلب و منفعت جو مثل جناح هم مرام خودتان کم نیستند، شما هم قاعدتا آدم معتقدی هستید، امیدوارم (مجددا اگر واقعا نفع شخصی خود شما در کار نیست) خدا اعتقادات و نظراتتون رو از تیرگی ها پاک کند و به عدالت نزدیک، چون آنچه در کشور در حال رخ دادن است در یک کلام دوری از عدالت و افزودن بر تیرگی هاست.
نقل قول

#97 abazarghafary 05 اسفند 1390 ساعت 10:31
خلق را بر دار کرد ، کس کشی بود این امام //
فتنه ها در کار کرد ، جاکشی بود این امام //
جنگ ها بر پا کرد تا جیب آخوند پر کند //
جاکشان را بر سر کار کرد ، جاکشی بود این امام //
جاکشی بود با اصل هندی ، گفت من ایرانیم //
خون ایرانی ریخت در خیابان, کس کشی بود این امام //
پیرو پیغمبر جاکش کجا ؟ مسلم کجا ؟ ایران کجا ؟ //
کشور ایران را لانه مار کرد . جاکشی بود این امام //
خمینی و فرزند خلفش خامنهی جاکش قاتل ایران را لانه مارهای تروریست کردند با هر وسیله این
جاکشان را افشا کنید و نگذارید از این روضه خونهای ۵ ریالی زمان شاه امام بسازند مثل امام علی جاکش
و محمد بچه باز و امام نقی کس مشنگ.
نقل قول

#96 رضا 22 بهمن 1390 ساعت 13:46
اینااز نوادگان پری بلنده و اشرف چهارچشم و زری ژاپنی هستن و عاشق دیلدو و باتوم و کلا ویتامین ک
نقل قول

#95 عربشاهی_رهرو عدالت 14 بهمن 1390 ساعت 14:21
نقل قول مونا:
عزیزان ساندیسی بیشتر کار کنن که ساعتی 7هزار تومن حقوق رو از درست ندین ، خداییش من نظرات اینا رو می خونم از خنده به این جماعت ساندیسی می ترکم ، می گه تو "بین چقدر از مردم عادی هم کنار پلیس ها دارن جوان ها رو میزنن و بازداشت میکنن" آخه گلابی چه بهت بگم

آخه آقای گلابی دوست؟! مطلب مردم عادی که دارن میزنن و بازداشت میکنن رو من در مورد اعتراضات انگلیس نوشتم و گفتم که ماموران امنیتی با لباس عادی-معروف به لباس شخصی- هم در بین مردم هستند. من اشاره به این عکسها نکردم گرچه در این عکسها هم افرادی هم با لباس شخصی هستند که بیسیم دارند و در حال بازداشت اغتشاش گران هستند.
نقل قول

#94 عربشاهی_رهرو عدالت 14 بهمن 1390 ساعت 14:16
نقل قول Homa:
man yek Arabshahi mishnasam be name Maryam ke Tawab ast wa dar dastgiri kheyli az bache-haye Siyasi ba sasemane amniyate Akhundi dast dashte
az jomle khode man
aya in shakhsi ke dar bala be name Arabshahi peyam dade ,hamun Tawabe Mashhadi ast!!!!!!!!!!!! !!!!!!

من چی به شما بگم؟! مگه هر عربشاهی فامیل منه یا خود منه؟ من متولد و ساکن شهر کرمانشاه در استان کرمانشاه هستم، مرد هستم نه زن!! شاغل هیچ ارگان سیاسی و نظامی هم نبودم و نیستم. فقط یک بسیجی معمولی هستم. اینجا هم هستم برای جواب به شما و بحث بدون توهین که البته بعیده از شما بر بیاد و تا الان هم ثابت کردین که توانش رو ندارید. من دسترسی به وی پی ان ندارم برای همین به سختی میتونم اینجا بیام ولی سعیم رو خواهم کرد.
نقل قول

#93 Homa 28 دی 1390 ساعت 13:28
man yek Arabshahi mishnasam be name Maryam ke Tawab ast wa dar dastgiri kheyli az bache-haye Siyasi ba sasemane amniyate Akhundi dast dashte
az jomle khode man
aya in shakhsi ke dar bala be name Arabshahi peyam dade ,hamun Tawabe Mashhadi ast!!!!!!!!!!!! !!!!!!
نقل قول

#92 مونا 18 دی 1390 ساعت 15:58
عزیزان ساندیسی بیشتر کار کنن که ساعتی 7هزار تومن حقوق رو از درست ندین ، خداییش من نظرات اینا رو می خونم از خنده به این جماعت ساندیسی می ترکم ، می گه تو "بین چقدر از مردم عادی هم کنار پلیس ها دارن جوان ها رو میزنن و بازداشت میکنن" آخه گلابی چه بهت بگم
نقل قول

#91 لیلا 15 دی 1390 ساعت 16:45
خطاب به عربشاهی_رهرو ولایت
من یه دانشجوی ایرانی‌، محجبه تو فرانسه هستم، همونجایی که از نظر شما نداشتن حجاب اجباریه. لطفا در مورد نظراتی که می‌نویسید کاملا مطمئن باشید بعد نظر بدید. من خودم به حجاب اعتقادی ندارم، ولی‌ بنابر دلایلی مجبورم محجبه باشم، ولی‌ تا حالا ( بعد از ۲ سال اقامت دانشجویی ) در فرانسه مشکلی‌ بابت داشتن حجاب در دانشگاه نداشتم. در ضمن این دانشگاه یکی‌ از بهترین دانشگاههای فرانسه هست. لطفا در مورد اخباری که در مورد وضعیت کشورهای خارجی‌ از صدا و سیمای ایران بخش می‌شود ابتدا تحقیق کنید.
نقل قول

#90 پیام 07 دی 1390 ساعت 19:10
نقل قول عربشاهی_رهرو ولایت:
[quote name="ساحل"]در جواب اقای ولایتی در اروپا که چه عرض کنم در هیچ کجای دنیا نداشتن ........
عربشاهی_دانشجوی مسلمان پیرو خط امام(ره) و رهبری

خفه کار کنی بهتره جناب "عرب آخوندی" راهروی و تونل ولایت!
شما هم اینهمه مردم آزاد رو ول کردین چسبیدین به در یکی چندتا محجبه که بخاطر کراهت چهره، به حجاب تکیه کردن!
خدا رزق و روزی سگان ولایت رو جور دیگری جور کنه ایشالو!
نقل قول

افزودن نظر

کد امنیتی
تصویر جدید

جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
حامی پروژه ملی جوملا فارسی شرکت نوید ایرانیان