جمعه, اردیبهشت 29, 1391

TEXT_SIZE

طنزي که باعث صدور فتوای قتل هادی خرسندی و در پی آن متواری شدنش از ایران شد

ازميان نامه هاي رسيده به كانون :طنزي که باعث صدور فتوای قتل هادی خرسندی و در پی آن متواری شدنش از ایران شد,

این چند خط که در کیهان دوشنبه ی قبل از چهارشنبه سوری 1358 چاپ شد، باعث صدور فتوای قتل هادی خرسندی و در پی آن متواری شدنش از ایران شد.

دوستان: اين صفحه را در فيس بوك , تويتر و سايت هاي اجتماعي ديگر شر كنيد.

نظرات 

#45 samira khoshbakht 30 آبان 1390 ساعت 00:59
نقل قول samira khoshbakht:
من متاسفم برای ایرانی که ولایتش با قاتلین و مردمانش رهرو قاتلین یا ناتوان از درست سخن گفتن باشند . آن زمان که بنا شد جنبش مردم ستمدیده ایران جنبش سبز نام گیرد هدف از سبز رشد و باروری فرهنگی جامعه بی فرهنگ ما بود سبز جوانه ای بود که روزی باید درختی تنومند میشد همچون آن زمان که انقلابی به وقوع پیوست که مقرر بود دیگر ستمی در آن نباشد.تا ایران در دروغ و فحاشی مردمانش شناور است جوانه ای متولد نمی شود .

این نوشته ای برای آقای عربشاهی _رهرو ولایت وآنهایی که فرهنگ و زبان فارسی رو از یاد برده اند .
نقل قول

#44 samira khoshbakht 30 آبان 1390 ساعت 00:53
من متاسفم برای ایرانی که ولایتش با قاتلین و مردمانش رهرو قاتلین یا ناتوان از درست سخن گفتن باشند . آن زمان که بنا شد جنبش مردم ستمدیده ایران جنبش سبز نام گیرد هدف از سبز رشد و باروری فرهنگی جامعه بی فرهنگ ما بود سبز جوانه ای بود که روزی باید درختی تنومند میشد همچون آن زمان که انقلابی به وقوع پیوست که مقرر بود دیگر ستمی در آن نباشد.تا ایران در دروغ و فحاشی مردمانش شناور است جوانه ای متولد نمی شود .
نقل قول

#43 ali 13 آبان 1390 ساعت 23:45
من این مطلب را خودم در کیهان آن روزها خواندم ولی اصلا" فکر نمی کنم آن زمان برای این نوشته فتوای قتل داده باشند.خود آقای خورسندی باید دیدکه چه می گوید شاید کسی خواسته او را بترساند.درست است که متاسفانه جیب بری اسلامی خیلی حماقت ها داشته ولی فکر نکنم آن زمان برای این مطالب آدمی را بکشند .افرادی چون مرحوم طالقانی هنوز بودند و او به هر حال تا بود با این جهالت ها مقابله کرد.
نقل قول

#42 Avareh Vatan 19 مهر 1390 ساعت 02:53
قبول کردیم یک روز خوش دار ایران نداشتیم
اسلام تنها دینیست که با وحشی گری دنیا را گرفت
پیغمبرش زن گرفت ۲۰ سال از خودش بزرگ تر ولی پول دار
تا زنش زنده بود دست به زن دیگهی نزد
ولی تا خدیجه فوت کرد حتا دختر ۹ ساله را تجاوز کرد
این دینه وحشی هست
حتا تا سونی بودیم بعد ببود چون باز سعدی حافظ دردوسی خیام داشتیم
از وقتی شیعه شدیم یک ملاته غم زاده خرافاتی و عقاب مونده شدیم
ما از سلطه اسکندر، مغول عرب افغان تیمور دار آمدیم خدا رحم کنه به این اخومده وقتی نو باتشون بشه دیگی امامه دار ایران نخواهید دید، شیعه کثیف ترین دینه دنیاست
نقل قول

#41 پارسی 12 مهر 1390 ساعت 01:34
منظور از افسر جنگ نرم یک مشت آخوند و شکنجه گر که مادرشونو سگ گائیده منم ننه تک تک شو نو گائیدم با این نظام خواهر کسه اسلامی که صاحب اون اسلامتونم من گائیدم کسکشای حروم زاده عرب یه روزی تو میدون های شهرمون تیکه تیکه تون میکنیم و استخونتونو تو خلیج پارس میدازیم تا عربهای کسکش بخورن
نقل قول

#40 عربشاهی_رهرو ولایت 27 شهریور 1390 ساعت 10:19
نقل قول naser khosh dast:
آخه يكي به اين عرب امامي رهرو كثافت سگ رهبر كلب علي اسب نقي نيست بگه يه ذره اين مملكت اگه اوضاعش خراب بشه كه امثال تو بايد بريد مامان هاتونو بياريد ملت صيغه كنند
درضمن اون پيغمبرتو گاييدم اون امام حسينتو گاييدم اون نقي كس كشو هم گاييدم اون خميني رو هم گاييدم اون الله تو رو هم گاييدم كه ديگه به بچه مردم فحش ندي بگي بي دينن من بي دنم دينتو هم گاييدم راستي نوبت ديوسي شما شده

ناصر جان؟ دیدی که هر کاری کردین اوضاع مملکت خراب نشد و دیدگاه مردم به خیانتهای شما و سران جنبش فریبکار سبز بازتر شد. لیاقت نداری که جواب توهینهات رو بدم چون اون موقع با بددهن بی آبرویی مثل تو تفاوتی نخواهم داشت. یکی از چیزهایی که منو از جنبش سبز متفر میکنه همین تکثر گرایی و وجود بی خداهای ذلیل لاییک و سکولاری مثل تو و امثال توئه. ان شاءالله که به زودی وقت محاکمه سران فتنه میرسه. در ضمن، شنیدم، اعترافات شیخ ساده لوح(مهدی کروبی) نزدیکه...
عربشاهی_دانشجوی مسلمان پیرو خط امام(ره) و رهبری_افسر جوان جبهه جنگ نرم.
نقل قول

#39 naser khosh dast 21 شهریور 1390 ساعت 08:56
آخه يكي به اين عرب امامي رهرو كثافت سگ رهبر كلب علي اسب نقي نيست بگه يه ذره اين مملكت اگه اوضاعش خراب بشه كه امثال تو بايد بريد مامان هاتونو بياريد ملت صيغه كنند
درضمن اون پيغمبرتو گاييدم اون امام حسينتو گاييدم اون نقي كس كشو هم گاييدم اون خميني رو هم گاييدم اون الله تو رو هم گاييدم كه ديگه به بچه مردم فحش ندي بگي بي دينن من بي دنم دينتو هم گاييدم راستي نوبت ديوسي شما شده
نقل قول

#38 عربشاهی_رهرو ولایت 07 شهریور 1390 ساعت 11:03
تجاوز یک زن به مرد در صدای امریکا + سند و تصویر
http://www.4jok.com/pages/966
بنابر اسناد دادگاه ویرجینیا، (کیانوش سنجری)یکی از کارمندان قراردادی بخش فارسی صدای آمریکا طی شکوائیه ای تسلیمی به یکی از دادگاه های حوزه واشنگتن مدعی شده است که لیلی مظاهری، وی را مجبور کرده است تا با او رابطه جنسی برقرار کند.
به گزارش جام نیوز به نقل از خبر امروز 13 آگوست (22 مرداد) سایت ایران گلوبال؛ اوراق دادگاه نشان می دهد که خانم مظاهری وکیل امور مهاجرت کیانوش سنجری بوده و بنابرگفته سنجری، لیلی مظاهری با تهدید به اخراج از آمریکا، وی را مجبور به هم خوابگی با خود کرده است.
لیلی مظاهری یک وکیل ایرانی-آمریکائی و بنیان گذار موسسه حقوق قانونی است.
مظاهری درباره حقوق و قوانین ایران، و نیز تخلفات حقوق بشر در منطقه خاورمیانه نظرات به اصطلاح کارشناسی ارائه می دهد.
این شخص وکیل احمد باطبی، کیانوش سنجری، پرتو نوری علا، منوچهر محمدی و کورش صحتی بوده است.
" اینم از فعال حقوق بشر شما که ضد جمهوری اسلامی فعالیت میکنه!!! "
نقل قول

#37 عربشاهی_رهرو ولایت 05 شهریور 1390 ساعت 12:03
اگر من به خاطر کل کل و جواب مخالف به توهین های شما به جمهوری اسلامی عزیز و مقتدر،با شما توی این سه تا متن به اصطلاح پر بیننده سایت: سگ وحشی دیگری/ظنز هادی خرسندی/ عکس و مشخصات پرسنلی 6 نفر/ ، نظر و جواب نمیذاشتم، شما هم جوگیر نمی شدین و جوابی نمیدادین و هیچوقت هیچ مطلبی از سایت سطح پایین شما نطراتش به یک صفحه هم نمی رسید!! چه برسه که بره توی ستون "پر بیننده تین خبرها" !!!

عربشاهی_دانشجوی مسلمان پیرو خط امام و رهبری_افسر جوان جبهه جنگ نرم_رهرو ولایت و عدالت
نقل قول

#36 اسداله 03 شهریور 1390 ساعت 12:08
پوشیده بودن و داشتن حجاب لزوما مساوی با عفاف نیست چون لباس و پوشش متناسب با آب و هوا امکانات محلی سپس فرهنگ و دین و مد وسایر عوامل است .لذاهربی حجابی فاحشه و هر با حجابی لزوما عفیفه نیست
نقل قول

افزودن نظر

کد امنیتی
تصویر جدید

جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
حامی پروژه ملی جوملا فارسی شرکت نوید ایرانیان